Rakad snippa

rakad snippa

Är det moget med att låta det vara lite hår på fittan eller blir det "feministstämplat" då? Hur känner killar inför att slicka en rakad vs en hårig fitta? Jag är en tjej i tonåren som rakar sig mellan benen och vill gärna veta vad killar tycker, ska man raka sig eller int. Jag och min pojkvän har ofta en diskussion om hur könshåret på snippan ska vara rakat. Jag själv vill helst lämna en liten tuss kvar upptill, men.

Rakad snippa - those who

Nu har jag varit singel i X antal år och bland annat använt tiden till att bli vän med min kroppsbehåring. Jag tycker du gör som du vill och känns rett för dig du skall inte göra något som du själv inte känner är rett! Som en inte längre vän till mig. Vem tappade dig i golvet när du var liten?? Och jag reapekterar det. Tre gånger vanligare med nakna kvinnor på film. När vi gjort slut efter sex år, och jag träffat andra män som verkligen inte bryr sig, märker jag att det är JAG som pratar om att hår skulle va "opraktiskt" om man har oralsex, eller inte törs ge killen en kyss om jag inte duschat, borstat tänderna och parfymerat mig.. Jag lever ju nu och inte för 60 år sen. Har rakad snippa funderat så mycket på vad folk anser om rakning sakura spirit uncensored inte rakning men personligen hade jag jätteproblem med inåtväxta hårsäckar, kliande utslag och stubb. Jag själv är alltid len. Men alla gör såklart som man själv vill! Jag har pratat mycket med framförallt mina döttrar om att de är kameltå och duger som lesbian movie scenes är. Inte för att jag ser det onaturliga sean cody gay att vara någorlunda vältränad och raka sig, och runda bröst KAN man faktiskt ha naturlig väg i alla fall innan graviditet och barnafödandeäven jenny hendrix anal det kanske är mer ovanligt än vanligt. rakad snippa

Rakad snippa - fraktfritt

Jag har fått höra detta om mitt kön är kille. Gick en feministkurs för några år sedan då vi pratade om det här. Hur vill ni att fittan ska se ut när du särar på hennes ben innan ni ska ha sex? Raka inte, epilera i stället… Det tar ca en månad att växa ut och känns mindre för varje gång! Är man väldigt hårig så är det svårare o hålla sig fräsch. Jag har varit rakad pga vad en kille tyckte om. Men att förneka att valen sker utifrån fler faktorer där anpassning är en stark drift hos oss har med överlevnad att göra är att göra sig själv en otjänst.

Rakad snippa Video

intim brittapabrokull.se4

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *